Dagens lunch: Blomkålstabouleh med kyckling och getost
Synd att jag inte har någon bättre kamera än telefonen just nu, de fina färgerna i blomkålstaboulehn kommer inte fram på bilden.
Inspiration till dagens lunch och blomkålstaboulehn fick jag från Raw Food kokboken och sen ändrade jag på receptet för att få det som jag vill.
Recept:
Bryt en hel blomkål i mindre bitar och mixa (t.ex. med stavmixer) till en grynig massa. Blanda ner hackad persilja, cocktailtomater, citronsaft, olivolja, pumpafrön, salt och peppar. Stek naturella kycklingbiffar och krydda med salt och peppar. Skiva getost och stek skivorna snabbt på båda sidorna i het stekpanna. Lägg upp allt på tallrik och njut! Receptet räcker till ganska många portioner.

Den verkar ju helt super din raw food-bok! Man blir ju riktigt inspirerad :) /Jutta
SvaraRaderaJutta: Den e! Å den finns att beställ på adlibris :) Fast allt som ja prövar på kommer nog säkert upp hit också :)
SvaraRadera